Stockhom är BRA!

Jag måste bara börja med att säga att jag lever! vi ahr inget internet i huset än så jag och elli gick till sollentunas bibliotek och hänger lite! super haha! vårat hus är UNDERBART! efter 2 omgångar på IKEA och lite fixs som bara vi kan blev huset en dröm! vi har så fiiiint. alla som är i stockholm måste komma på temys!

Den senaste veckan har varit brabrabra. vet inte hur mycket jag skrivit om, men jag träffade sötellen en kväll, vi dissade lasse och myste i gamla stan istället, det var mysigt värre!
sen kom mammi&pappi med alla grejer och flytten var igång. hej och hå! sen kom elli och även cissi!
förutom en massa flyttande har vi tränat, så klart, super kul! sen har jag varit och sökt lite jobb, utan lycka än så länge! ida har även varit på besök i vårt hus. mys! i fredags kom kleva upp till storstaden, hon ska liksom flytta upp hon med snart! wooho. så det blev lite party, lungt party för min del. vi åt lite mat och sedan lite chill party i våra soffor. sen blev det utgång- sara.cissi,elli,ida,kleva,lucas,lucaskompis! det blev inte så mycket party väl inne i stan, men men! vad gör man inte för att få komma hem mitt i natten till lite nattmacke mys med sina sambosar! knäckemackor och te är det vi är som bäst på! gårdagen var en segis dag, film godis pyssel! Men hallå, det är ju hatt-fest hemma hos Emma! vi sprang till ica, köpte oss partyhattar och fixade till dom lite, sen var det buss mot andra sidan stan! emily hoppade på bussen och det blev en till chill kväll men en massa folk i olika-kansiga-hattar! såklart blev det knäckemackor/te när vi kom hem mitt i natten!

söndag- zandra ringde och väckte mig, behövdes! jag saknar henne! sen gjorde jag och ellsi lite frulle och bara segade! eftersom vi inte haft internet på en HEL vecka var vi bara tvugna att gå till biblioteket och leta upp en dator! och vi hittade en! woho, lite uppdaterade är vad vi är nu!
nu hem och baka och kolla film! kalas!

Hoppas alla har det bra, ring eller skicka gärna ett sms, jag är arbetslös och behöver lite kontakt med omvärlden!
puss!


Kommentarer
Postat av: ellen

sötsara! måste komma upp och se eran lya i höst :)

2008-08-17 @ 14:34:09
URL: http://sittstill.blogg.se/
Postat av: Hampus

Sök jobb på Kasinot, feta pengar där. Eller så söker du på flygplatsen, de har fördelar som att du kan typ resa över hela världen för inga pengar. Och bjuda kompisar... (mig)^^

2008-08-18 @ 19:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0