.

welko.blogg.se
ni kommer inte få namnet förklarat!
jag har inte svaret!




.

jag är mitt i något bra,
mitt i något vackert
mitt i en förändring!
jag är mitt livet och jag stormtrivs.

juste, jag är lite av en velig själ. jag håller på att göra en ny blogg.
japp, det är sån jag är. velig. ibland lite mer, ibland bara lite.



.

så va det måndag igen! (tisdag) helgen har gått fram med en sån fart att jag inte hunnit tänkt, bara köra på. Fredagen var braaa, jobb sen hem för att fixa allt till kvällen. den bestod av lagmiddag och sedan lagfest med herrlaget. det var en trevligt kväll. mycket mycket god mat och många skratt! dock inte så härligt med en klocka som ringer 06.00 för att få mig upp till ica maxi. inte när man somnade 04.00! men lördagen gick super, jobbet var urkul och inge trött var jag! ha, så fel man kan ha.. tröttheten slog tillbaka som en hård smäll! pizza och sängen, det var den kvällen! söndag och åter upp 06.00 heja heja. visst det är roligt att jobba och visst det är härligt med pengar men det är inte roligt att gå upp så tidigt. herregud, mörkt och kallt och elli&cissi sover och jag ska ut i kylan. då är det en lätt suck, sen bara att kämpa!
jag fick en myskväll hos lovi & falk med vitchoklad och vindruvor. tack för den!

idag då- mera jobb och tänk va kul det är! det är verkligen kalaskul. dock inte kryddorna! och tänk vad arbetsskadade vi redan är, pratar jäkla mat hela dagarna! haha men men jag älskar mitt jobb.

stockholm = bra
tisdag = ledig.
dagen = shopping i staden med ellsi.


puss då!
 (det finns en massa människor jag saknar så otroligt mycket just nu)

första dagen på jobbet!

klockan började ringa klockan 7 och det var bara att gå upp och göra sig redo för maxi! sen tog jag och min mp3 en promenad till jobbet. så nervös jag var, själv och liten. haha elli och livi börjar imorgon så jag fick gå ensam! jaja, det gick ju bra, jobbade på mejeriet hela dagen, faktiskt riktigt roligt. var nog för att  mejeri-David var en skön kille! mina 5 timmar gick galet fort och jag han inte göra allt för mycket fel!

ikväll är det dags för träningsmatch mot vallentuna. spännande värre!

mums vilken dag!

kommer fram till mitt underbara stockholm, jag måste erkänna att jag trivs i den här staden. jag har nån gång långt där inne intalat mig själv att stockholm inte är staden för mig, så fel man kan ha! stockholm är staden för mig, just nu! love på den. kommer hem till vårt underbara och något stökiga hus. (kommer hem till en dator som ligger och väntar på mig) musm.  fortsätter till ett annat superhus. huset a la lovi&falk. lite shopping sen lite mat sen lite träning!
juste, det bästa av allt, JAG HAR FÅTT JOBB!! woho för den. jag kommer jobba på ica maxi , och lovi &elli kommer vara mina arbetskompisar. galet.

en sak till, GRATTIS PAPPA! 50 ÅR!

dagen har varit galet bra.


RSS 2.0