.

ÖLAND ÄR UNDERBART, SOL BAD MYS KATTUNGAR HAVET SOLNEDGÅNGAR FLUGOR.
här finns allt och lite till. jag tror jag tar och flyttar hit! nån gång skulle det nog vara möjligt att  jag gör det! eller den andra ön som jag tycker så mycket om också. jag gillar våra två mysöar. Jag ska nog flytta till någon av dem när jag behöver inspiration till mitt framtida projekt! som jag verkligen vill göra och som jag kommer att göra! kalas.

torsdag, hem!
torsdag, hej sanna!
fredag, hej falköping!
söndag, hejdå falköping!
onsdag, hej stockholm!

jag ser verkligen fram emot framtiden nu!

öland nästa!

om några minuter avgår bilen till öland! det ska bli så skönt att komma bort lite!
men måste bara skriva lite, om framtiden! haha
bilen från öland kommer hem på torsdag kväll, och det kan ju kännas li´te tråkigt att komma hem efter att ha varit borta men inte den här gången! varför inte då? jo, miss schultz kommer till mig! happyface på den!
hon kände att skogen blev för tråkig och ensam, hon behövde komma till en stad och se en masssa folk! så hon kommer alltså hit! sen kan man ju tro att det kommer kännas tråkigt när hon åker, det kommer det ju göra, MEN,  när hon åker vidare till stockholm och beach SM tar jag tåget till falköping. där jag ska träffa lite härligt falköpings folk och även några efterlängtade volleybollers!! bra bättre bäst.

Måste bara skriva om en till sak, min kära christian olsson kan inte tävla i OS, vad är det för OS liksom? tråååkigt.

öland nu kommer jag! välkomna mig gärna med sol!

sommar är här!

underbart, äntligen lite sommar! dagarna har varit fulla med sol, bad, OC, muffinsbak. :D
måste bara berätta om zandras och mina chokladmuffins, muuums, det är det godaste på läng kan jag ju säga! och att äta dom samtidigt som seth cohen är på tvn är ju bara för bra!
igår var det bad hela dagen, och sol! nu ska jag bli brunast i stan! :P på kvällen var det RIXFM festival, massor med folk och ett underbart väder. och några glas vin på det. lovely!
Idag har det varit solsolsol! gaah det är underbart. packar även inför Öland imorgon! det ska bli skönt. hoppas på sol även nästa vecka!

det närmar sig nu!
jag är laddad!


ett tips är att kolla in lovisaberghs klänningar på luoi.blogg.se! dom är snygga!


(kärlek, jag väntar på dig)

.

Igår var jag barnvakt åt söting Gustav. mitt jobb den här sommaren!






nu ska jag till zandra och sola (det är faktiskt sant, solen är här), sen ska vi till shanghai och äta, mums.


Mamma mia

underbara underbara film! jag ville bara ställa mig upp i biosalongen och sjunga och dansa! (haha, vilken syn)
den måste ses av alla som inte sett den , och den kommer att ses igen av mig!

underbar var ordet! mamma mia var filmen!


OC-marathon!

ikväll var det OC kväll, box 3 ! mums på de.
förstår inte vad jag gjorde när de visade alla de senaste avsnitten! jag slutade kolla på oc, som jag ångrar det! jag älskar oc! så är det helt enkelt. jag vill ha hela boxen.

men ja tack!
Adam Brody är en läckerbit
.




godnatt.

snart...

Jag har ingen anning om vad jag ahr gjort de senaste dagarna, kommer verkligen inte ihåg!
men jag vet att ikväll blir det OC-marathon med zandra och det ska bli mys! chipsen, chokladen och ramlösa jordgubb/lime är given! maah, underbart.



FRAMTIDEN
framtiden är nära. å den är nära nu!
-öland på fredag.,kommer hem på torsdagen.
-på fredag/lördag/söndag blir det FALKÖPING!
det blir party och mys med people!
gäbbi är inbokad, ja tack till temys!! någon annan som är hemma?

- på onsdagen åker jag till stockholm och börjar träna! gaah. det är NÄRA.

-jag skulle vilja till motala och hälsa på folket där också(plus hannaW) , emanuel har tydligen redan bestämt det, så vem vet. kanske blir det en lite resa dit i början av aug! ihih mina knas som jag bara ser en gång om året. dags att bryta den traditionen? ja tack!


so long! puss!
(jag är glaad)

tråååk.

Jag tycker dagarna med regn börjar bli för många nu! hum. finns liksom inget kul att göra inne längre. blää. här sitter man påklädd för stan och vad händer reeeegn. inte så där jätte party att cykla i regn! pust. dagen bra är att jag och mamma har varit duktiga och varit på gymet. annars bara blä. och idag skulle vi ha åkt till stockholm, men så blev det inte. Min familjs andra hem heter sjukhuset och jag trivs inte där. fan.

lite lovisa b vore inte helt fel nu!
malmö är så nedrans långt. suck


första badet för året.

Fin dag, det blev sol och (tro det eller ej) BAD. yey, jag har badat i en sjö för första gången i år. det var kallt och det var kallt och det var lite mer kallt. annars helt okej!
Ikväll kommer våra kära grannar över och vi ska ha den årliga grillkvällen. mums&mys.

Här kommer lite bilder på mina målarprojekt, ingen tavla är klar och den stora har jag målat av från en bild jag såg i en tidning! (min fantasi är inte på topp) det märks även på de tre andra, bara en massa svart.. men men!





The call.


tisdag.

igår måndag var det biotime! jag och syster kollade på Narnia. och jag tycker de var braaa.
myskväll!


mums!




nu blir det förhoppningsvis beachen med zandra. ciao.

underbart.

Idag var en såndär härlig dag, en riktig sommarlovsdag.
Sovmorgon, sen tog jag och mammi en promenad (skulle ha varit en liten sväng, blev typ en mil) mina ben värker.
Sen hem och jag målade lite, en ny tavla på G, kanske kommer en bild imorgon.
Efter det blev det lite solning, sen upp till skogen för ett träningspass.
Hem, äta , film , lite mer måla sen sova! och det bästa av allt, sminket har inte varit på sen i , hm låt mig tänka, jag vet inte när ! så jäkla skönt. kanske inte är så big deal, men om man tänker efter så brukar man ju alltid ha lite smink iaf jag. så här på sommaren brukar det mest bli maskara men inget alls är super skönt. Jag tror jag har kvar lite landet/skogen känsla. Och egentligen är det nog inte någon som bryr sig om jag har smink eller inte, inte ens jag själv. Men nu vet ni. Imorogn ska  jag och syster kolla bio, narnia. kalas.
Hittade den här ursnygga bilden, SP töntar eller vad?!
lite kärlek på den.





                                                  (lovisa, jag vill se klänningen, jag är så stolt på dig! vi kan ha systuga i stockholm!)

och livet är livet.

då ska jag försöka skriva ner lite om min underbara vecka hos sanna i skogen!



Ida kom till mig på måndagskvällen och då böjade vi vår resa, våran roadtrip till sannis. Vi åkte och vi åkte, vi stannade i skövde för att äta något, men vi hittade inget så vi tänkte att vi kan ju åka föbi vårt kära falköping. och så åkte vi till falköping för att äta lite och kanske få se nån man kände igen.  vi åkte gata in och gata ut. inte en människa såg vi! men det kanske inte är så ovanligt. vi stannade iaf på eldorado tillslut. lovely volleybollpizza! och hampuz tittade in också. det blev en trevligt liten tur i falköping och wetterlinsgatan stod kvar. sen hade klockan blivit allt för mycket så vi körde iväg för att hitta rätt väg in i skogen. Vi hittade rätt väg tillslut, efter att nästan ha kört på två jävla älgar. Gosh vad dom är stora och varför måste dom gå på vägarna när det är mörkt? sen kom vi fram, kram till sanna och sen kom det, antagligen chocken efter älgarna. en storgråtande sara. härlig böjan. lite sömn på det!

tisdagen börjad mycket bra, härlig skogspromenad och lite mys med hästarna. sen skulle sanna gå och jobba och lämnade oss själva i skogen!  vi tog en promenad ner till frisksportlägret som iår var i hestra. jag fick träffa andrea,marre,sofia&hanna igen :) wonderful. brabrabra människor.
sen gick vi hem och kollade på film och gjorde det vi gör bäst, ingenting.



onsdagen, vi gick upp halv 7 för att kunna åka iväg till ullared så tidigt som möjligt. Vi var redo för shopping, även vädret var med oss (regn). när vi kom dit var det massssor med folk där redan, vi kom 20 min efter öppning. ojoj. tanterna var som galna och vi var inte lika galna, men låga priser gör en lite crazy. det blev en känning, byxor, målargrejer, smink, och  lite annat smått och gott. sen tänkte vi att det fina vädret skulle komma, för vi åkte nämligen till Falkenberg för att sol och bada, men inte. vi fick gå inne i (centrum) och roa oss, men det var inte så kul så vi åkte till stranden ändå, inte mycket till sol&badväder var det inte. Vi tog bilen och körde mot Hestra. Vi stannade till hos sarap och fikade lite sen följde hon med till sannis för lite pingis och hårfärgning. på kvällen åkte jag ner till lägret för att träffa mina godingar. Det var allsång på schemat och som vi sjöng :)

torsdag, upp tidigt även denna morgon för att åka ner till lägret för att spela lite volleyboll, östergötlands brudar, fan va bra vi va men tyvärr räkte det inte för att gå vidare, men men vi var glada endå. johanna falk var ju där också. mucho trevligt.
sen kom det tråkiga, säga hejdå till alla. ännu en gång lovade vi att ses innan nästa läger ( som är om ett år). men detta år tror jag det blir bra. Hanna ska flytta till örebro så henne ser jag om jag kommer hem, emelie ska flytta till sollentuna :D gaaah happy. andrea och maria kommer och hälsar på och sofia bor i jönköping, så jag får åka dit och hälsa på helt enkelt. mycket bra.
onsdagen fortsatte men tre trötta och sega skogsbor. vi kollade på SATC, andra gången, lika bra :) mums. sen var det dags att sova för att sedan gå upp för att åka hem.

vägen hem gick bra, inga älgar och jag var nöjd. veckan var kalaskalas. jag gillar skogen på sitt sätt.








me like vecka 28!

tha helg!

Lördag, vilket kalas!
Zandra 19 och först lite kalas sedan utgång.
kvällen var på topp. lite bilder här jao.



det var en sån där jävligt bra kväll helt enkelt.


            


söndag och bakisdagen var given.
det blev massa project runway och sömn.
men sen när jag vaknat till lite fick jag förslag om att följa med ut och springa, efter att precis ätit typ en halv kladdkaka kände jag att det var dags. bakis och springskorna var en hel okej matchning.
skönt efteråt iaf. men den där halvmilen kändes lite jobbigare än vanligt!

kalas!

4 juli! en Zandra dag helt enkelt!

måste ju då självklart börja med att gratulera min underbara Zandra på 19 års dagen! Congraaaatz!
imorgon blir det paaaarty! så naajs! och så var det glamour tema på det hela, mycket intressant vad man då ska plocka fram ur garderoben! :P

dagen har varit lite allt&inget, hade klockan på 08.00 i morse, de ni! gick upp, tog på mig träningskläder, tog min cykel och cyklade över stan till det kära gymet, ja just, det är ju stängt på fredagar nu under sommaren! ibland vore det skönt om man kunde tänka lite innan, men that's life! cyklade hem och tog på mig springskorna istället, men blev mest powerwalk, orkade inte springa. tror bestämt jag har lite träningsvärk. mm like it.

sen hem och åt en frukost utan min älskade fil, och utan min älskade mjölk och utan min älskade älskade ost!
anledningen till detta är att min mage börjat bete sig knas, uppsväld och ont gör den! hade liknande problem i våras men eftersom fil var det godaste som fanns på fikat kunde jag inte sluta,. men nu var det dags att sluta med laktos för att se om det går över. hoppas hoppas! vill inte sluta med fil. uhu. och jag som sett fram emot att äntligen få köpa en egen ost. kanske finns en god laktosfri ost? måste undersökas.

resten av dagen har varit varm och lugn! jag och mammi åkte och fixade lite , lämnade tillbaka trasiga grejer mm. och som min mamma la på sin charm när vi skulle försöka få en ny mixer. och som hon lyckades ojoj.
sen åkte vi för att köpa en madrass och charmen var där igen, killen ( mamma ålder kille) pratade glatt och efter ett tag när min mamma kommit igång började stackarn stamma. han vart säkert nervös av hur hon försökte charma honom. haha mammi! 

sen åkte vi hem och gjorde egen pizza! mums. film och pyssel efter det!

dagen sämsta: vår nedrans bil fan har bestämt sig för att gå sönder just nu! jag och ida som ska ha den till sanna nästa vecka! gaaaah. så typiskt. hoppas hoppas hoppas det inte år så stort fel så man kan köra fast det lyser konstida varnings lampor! uhu. jag vill träffa andrea också, och alla de andra gullungarna jag bara ser en gång om året!
ibland bara hatar jag bilar, dom bara går sönder när dom inte får och kostar en massa pengar och blabla!

hejåhå, imorgon blir det glamour!


onsdag, favoritdagen för veckan!

perfekta onsdagen!
jag å zandra var och badade på G-vik, mucho skönt!
mycket sol och åka bana!
efterlängtad sommarkänsla på den!

en snabbis upp på stan för att köpa lite färg, börjar äntligen bli klar med min 1,5x1 meters tavla!
hoppas den passar bra i mitt rum i vår övervåning, i sollentuna. maha. tänka sig nu var lägenheten vår!  wonderful.

sen lite beachträning, jag fick träffa en karin som aldrig sett bättre ut, brun å snygg som vanligt! träningen gick väl sådär, men det var faktiskt inte så otippat! dock inte en sport för onda ryggar!  sedan var det på med springskorna och lite spring!

efter en mycket bra dag varför inte avsluta den med project runway, meed Sarah jessica parker! löööve it.

godnatt gott folk!


ibland saknar jag så det gör ont,
en jävla smärta
!

Det som är skrivet är skrivet och livet är livet

det gör ont
ont långt där inne

RSS 2.0