lördag! sararöds dag idag!

vaknade, gick upp, ut i solen, somnade ute, vaknade = "bästa sättet att bli kräfta"
men jag kände att jag måste ju leva upp till mitt namn, och idag gör jag verkligen det, idag är det verkligen en sararöd. maha. aj!  jag var tvungen att bli brunare än sanna! nu får jag lida för det också. typiskt.
dagen har alltså spenderats på gräset med Lovisa, Anna, Ellsi, Lisa & Cissi. brabrabra.
jag hoppas att jag blir brun till studenten! så jag inte ser ut som en polkagris i min vita klänning!

ikväll blir det lugnt, film och sömn!


dagens bästa: ramlösa blåbär
dagens sämsta: lite för röd.
dagens vill ha: image39kraft att göra något bra
dagens svåra: spela eller inte?



Den här dagen är trött och solig.
         plane- jason Mraz.

friday i'm in love!

SISTA ALLT IDAG!  idag var det då dags för sista skoldagen, upp för att ha svenska med en massa bra tal! jag höll mitt tal för lärare anneli och hon gillade det, så jag får hålla det på studenten! nervöst men roligt.
sen var det lite chill i skolan utan att behöva plugga något, underbart! jag och jakob åt glass på gräset i det fina vädret, kalas! 
de två sista lektionerna tog slut och vi gick hemåt, för sista gången från en skoldag! alla var ovanligt glada idag, kanske inte så konstigt men jag gillar't, om folk runt omkring en är glada blir man själv glad! jag var mycket glad idag! sen hem för att sola lite innan den sista träningen
    
sista träningen med THINK PINK! förutom att en del var borta var träningen på topp, den var rolig och alla var på topp! bye bye freja! kanske ses vi igen, kanske inte. 

fort hem och fort in i duschen för att sedan locka håret och sedan ut på party! kvällen började hos Tora som bode i världens coolaste hus, massor med fiskar och massa trevligt folk! kalas. sedan drog vi vidare till plantis där det skulle vara grillfest! fick vi någor korvar kanske ? öh, nej! besvikelse.
slapp iaf betala inträde, tack malin för det! det var inte då mycket folk där inne, men det var roligt. fick ju sjunga kareoke. man ska göra det man är bäst på har jag hört! maha.
kvällen var solig och rolig!

             
 
           kalas dag.
 

packar ihop ett jävligt bra liv!

jaha då har jag kommit igång igen då! med ett tråk namn och tråk design! men men , det är ju det jag skriver som ska vara intressan! hm, blir väl en bra fråga om det blir det ! men hallå, en vecka å jag tar studenten! det är jävligt intressant!

allt man gör nu är typ sista gången! det är lite sorgligt, men samtidigt skönt! idag är det sista torsdagen och  sista inlämningen är klar! jag är fri! förutom ett nedrans högtidstal på studenten! men det bjuder jag på :) maha

senaste veckan har mest handlat om att plugga, plugga å plugga! sömnen har kommit på andra plats och det har fungerat rätt bra! tack koffeintabletter! inte bra, men en nödlösning!! inget mer plugg! jag är lycklig!

idag har väl varit en ganska bra dag! förutom att jag försov mig, vaknade kl 08.23 och var i skolan kl 08.40, bra jobbat tycker jag faktiskt! det mindre var att vi inte hade lektion! så chill tills klockan 10.00 då christer tog farväl på psykologin! den mannen är knasig, men jag tycker ändå han är bra! haha
sen lite plugg, för sista gången! träning ute i sanden, var härligt trots att jag inte vet hur man gör! sara och beachvolley går inte ihop, så synd! men väl hemma i lägenheten ska jag börja packa ihop. jag vill inte samtidigt som det är kul! jag har kommit på att jag packar ner ett jävligt bra liv. och jag kommer packa upp delar av det, de bra sakerna. tex som THINK PINK!  saknad säger jag bara!



IMORGON ÄR DET FREDAG OCH DÅ ÄR DET PARTY! TAGGAT VÄRRE!.
image1

RSS 2.0