det som är skrivet är skrivet och livet är livet


lördag

började dagen med lite shopping med mamma (fortfarande inga kläder) men lite målar grejer, tänkte måla mig en tavla. Sen åt vi örebroglass, godaste glassen i världen.
köpte även en bok
EN HIMMEL FÖR ELLIOT
skriven av Katarina Danielsson
och nu är den slut, kunde inte lägga ifrån mig den! en så fin bok det var.
tyckte om den, ganska så mycket faktiskt!

läst är det jag har gjort idag, fast jag han med en liten springtur! heja mig.
träningen är på gång och nyttighets perioden börjar NU!



bra bok som jag kan rekommendera!











Det som är skrivet är skrivet och livet är livet

stockholm! ohyes!

veckan har alltså spenderats i stockholm! resan började i måndags då jag hoppde på tåget, där underbara Cissi väntade. Kleva som skulle varit med var inte med, hon var i stället och kollade på en gård med sin mamma, en gård som hon inte ens han kolla på! jaja, till stockholm kom hon iaf! kalas.
Ut i skogen och hem cissi i vallentuna, där lämnade vi grejor för att sedan åka till sollentuna och kolla lägenhet. Klevas körning var mycket roande, speciellt när hon skulle envisas med att köra mot rött! maha. ojojoj.
väl framme fick vi se en fin lägenhet med som inte riktigt hade det där lilla extra.
trötta och hungriga åkte vi mot affären där vi handlade hem en utsökt blandning av mat, som senare blev en sallad-kyckling-bulgur-middag. mums! sen blev det film, tillsammans är man mindre ensam, en såkallad mysfilm!

sen kom dagen vi alla väntat på, tisdagen! upp ganska tidigt, bil till sollentuna för att kolla en till lägenhet, och den hade verkligen det där lilla extra! mums på den! sen väntade då dagens höjdpunkt! Allsång på skansen! yey!
HåkanHåkanHåkan min man! jag vet inte riktigt varför jag tyckerså mycket om honom, men det är bara en åh-känsla över hela honom! jag gillar killen helt enkelt. sen fick jag ju en aha-upplevelse när söta miss Li började sjunga! hur kan jag ha missat henne? kan vara för att jag inte lyssnar så mycket på lars winnerbäck! Men det är alltid lika trevligt nä man upptäcker ny musik. ren glädje!
vi satt där i ca 5 timmar tror jag! pust. men jag tyckte att vi klarade av det galant. vi var ju inte så rutinerade som resten av publiken som efter en timme började plocka fram kortspel, tidningar,godis och annan underhållning! men hey, vi hade ju varandra och en viss håkan som sjöng sina låtar minst 7 gånger! en bra kväll helt enkelt.med bäst sällskap!

Håkan, det är något speciellt med den killen! och jag gillart!

(ursäkta bild bristen, men min kamera la av efter var annan bild, så jag dissade den la fotolivet i cissis händer! alltså kommer det fler bilder någon dag framöver!)

onsdag = shopping! japp,det bar av in mot stan där det shoppades för fullt, eller kleva och cissi shoppade! jag har fortfarande inte kommit ur min anti-shoppperiod! lite tråkigt men den där anti-shopp perioden har inte varit anti skor period,så det blev ett par skor! kände att jag verkligen behövde ett par till! (blev dom som jag ville ha från dinsko)
sen åkte klevski hem och jag och cissi fortsatte lite shopping! det blev ett lyckat besök på ohlssonstyger. oj vad vi ska sy nu! sen blev det en mysfika och sen åkte vi  åt olika håll. kalas dagar med Cissi&klevski. verkligen toppen.kärlek till dom!

Jag fortsatte min stockholms resa med ett besök hos fröken hugg! Det blev en oerhört mysigkväll, massor med skålar av "nyttigheter" och film. det blev brokeback mountain, eftersom jag inte sett den och det tydligen är en såndär film man måste ha sett!

kl. 22.00 var det dags för något jag väntat på i minst två veckor, PROJECT RUNWAY. hallelujah på den!
Torsdagen blev slapp, fika i parken sen in mot stan för att kolla lite mer i affären innan bussen gick hem!

veckan har varit looovely! <3 kalasbra,och då menar jag kalasbra!


fredag kväll och det blir en myskväll med mig själv, mordkommissionen och symaskinen



 

puss!





 


oh yes! it's loooove!

SATC! love love love it.
åh så bra den var! verkligen en film i min smak!
snygga kvinnor det där, för att inte prata om kläderna OCH skorna. maha . underbart.



lovisa , du kommer älska den!

imorgon bär det av till huvudstaden till Cissi.
och klevski ska med , yey!  :D
sen hoppas jag verkligen jag hinner träffa idaho också!
<3



gott folk, kolla på allsång på tidag.
ett tips !



(Nu ska jag sova bort de här sista timmarna, kaos kan man säga)
(I love the way, tears suits my face)



SATC

ikväll blir det bio, SATC! 
kommer nog bli kalas! något annat som är kalas är att jag ska till stockholm imorgon! kramkalas på den!


så snyggt helt enkelt
tror den här filmen är SNYGG!



mer om filmen ikväll, och kanske även min kalas knasiga dröm! (ingen drömprins dröm dock)
snyggt var ordet, gott folk.

pavlyuchenko, vilken man!

Lördag, en otrolig seg sådan! vaknade, försökte komma på om jag drömmt om min drömprins än, hm inte. okej bara att försöka somna om då! efter fem försök gav jag upp och gick upp. typiskt!

sen åkte jag och mammi ut till våra grannarssommarstuga! det var skönt med lite landet! mysmys. vi spelade kort och jag var grym! ojoj, den som spelar sjuan med mig kan inte annat än förlora! :)
pratade lite med malin om hennes studier ( pluggar till psykolog & idrattslärare i umeå) , jag blev värsta pep på att plugga nu´! verkar kalaskul. plus att jag gillar norrland! kanske ska ta och hälsa på, har ju 3,5 år på mig!

Jag har ju sagt att jag inte ska kolla något mer på fotbollen, men jag kunde inte hålla mig. var tvungen att kolla på Ryssland- Holland! och vilken match! vilken Pavlyuchenko! min nya favorit. lätt
jag är ingen expert men killen kan spela fotboll! och jag tycker det var så rätt att ryssland fick vinna, dom spelade helt enkelt bäst fotboll! heja ryssland. kan det gå hela vägen?




dags att sova, ska nog lägga lite jasminblommor under kudden! hoppas på mer lycka med drömmarna den här natten!
godnatt gott folk.

the difference between love and hell

jaha, vad har hänt de senaste dagarna tro! jo, jag har gått och fått ont i ryggfan! jag fattar inte vad problemet är, eller jo, det kom ju efter att jag simmat 2 km nonstop. men simma brukar alltid vara skönt och inte så ansträngande för min rygg , men blev väl för långt antar jag! så nu sitter jag här som en gammal tant igen och har svårt att böja mig och det gör ont att stå länge och att sitta länge. lite typiskt kan man ju tycka. men bättre nu än till hösten, för jag tänker minsan inte ha ont när jag ska spela. det orkar jag inte med!

något annat tråkigt var ju Sverige- Ryssland matchen. jag förstår inte hur svårt det kan vara! det var katastrof och inte bra fotboll från vår sida!
jag och Zandra hade ju laddat upp med godis och jordgubbar matchtröjor och kindmålning och ja till och med varsitt turband runt huvudet! här försöker man verkligen ge sitt stöd, känns ju lagon kul när det inte hjälper. min mamma var till och med kindmålad, då bordde det fan bli en storseger! men men nu var det nog sluttittat på EM för min del.



torstagen gick mest åt att packa upp det sista och sedan storstäda, läste även igeom gamla dagböcker. haha det var väldigt intressant och rogivande!
sen var det midsommar, dagen har varit som vilken annan dag, förutom massor med mat och mys med min supersyster. det har varit en bra dag iaf!

jag har plockat 7 olika sorters blommor nu iaf, maha, kanske jag drömmer om drömprinsen! det återstår att se. så spännande tycker jag!
men sen har jag tänkt lite på det här och om jag skulle drömma om tex kim källström så kanske det är för att jag har tänkt så mycket på honom nu iochmed EM och allt. då blir man ju osäker. så bäst vore det ju om man drömmer om någon man inte alls trodde, för då kanske man inte har påverklat själv så mycket! eller man kanske inte kan påverka drömmar!
hm, nu tänker jag bara på vem jag hoppas jag drömmer om! det är ju lite dummt, får nog sluta med det och gå och sova så jag får svaret. vem blir drömprinsen! kommer man att gifta sig med den man drömmer om eller hur funkar det? jaja det visar sig.

Sen har jag även plockat lite jasminblommor. love ! favorit blommorna. dom luktar så ljuvligt. när jag blir stor ska jag ha massor med såna blommor i min trädgård. mums. !

godnatt gott folk. här ska det drömmas kan jag lova!
kanske avslöjar vem prinsen blev imorgon :P

vilken morgon!

vaknade imorse av ett par väldigt iriterande och jobbiga skator. dom satt utanför mitt förnster och skrek. gaaah! gick och la mig igen efter att ha försökt få bort dom! vaknade nån timme senare med världenshuvudvärk. kul morgon!
den får 5 av 5 toasters.

självklart var fågelproblemen inte över för den här dagen! kom ner till köket och hör ett bang, då ser jag en fågel som flyger mot fönstret. jaha tänkte jag, dumma skata. sen var ju inte problemet att den försökte skada sig själv genom att försöka flyga igenom rutan, utan att den var instängd på vår altan. så jag gick ut, stängde dörren så den inte skulle komma in, sen öppnade jag alla glasdörrar.
 när det var gjort ser jag att min katt kommer springande, eftersom jag inte ville se en fågel dödas mitt framför ögonen på mig fick jag springa och försöka fånga katten! efter lite om och men var det gjort och fåågeln var så klart kvar. så med en katt i ena handen och en sko i andra försökte jag få ut den. självklart skulle det inte vara slut där, utan när jag är mitt uppe i fågeljakten ser jag en spindel precis framför mig, en stor äcklig sak, eftersom spindlar är det värsta jag vet glömer jag att jag försöker rädda en fågel och försöker rädda mig själv. katten kommer loss och jakten på katten börjar igen. herregud. katten sprang mot fågeln, fågeln blev rädd, hittar rätt väg och kan flyga ut. tack för den morgonen!

nu ska jag till badet och simma! so long

pratade lite med sannis igår, det blir nog skogen för sara vecka 28! can't wait.


det perfekta ögonblicket

I ett ögonblick var vi perfekta

i just det ögonblicket var allt perfekt

vi var en

ögonblicket försvann fort

vi var inte längre perfekta

vi var inte längre en

vi är nu fångar i ett annat ögonblick

vi är ensamma

även det ögonblicket passerar

ett nytt ögonblick kom

även det passerade

jag väntar på ett speciellt ögonblick

ett till ögonblick med dig

jag vill vara perfekt igen

perfekt med dig

vara en.

17/6-08


tisdag!

Idag har varit en dag som vilken annan, gick upp kollade på nyheterna sen tog jag cykeln till pappa och pratade lite och drack kaffe! sen började jag klippa i lite tyg igen! idag blev det ett par shorts! blev ganska nöjd faktiskt. 
satt vid symaskinen  typ hela dagen! men han självklart se projekt runway, helig tid!

ikväll hade jag och mamma lite träning, powerwalk, sen cykling! bra gjort av oss! jag har inte träna nu på ett bra tag, skönt att röra på sig! imorgon blir det mer sånt!

imorgon är det taggataggatagga! sverige- ryssland! vi måste bara vinna!

godnatt gott folk.


hon vet vad hon pratar om...

Bara för att jag inte har något vettigt att göra, ett till inlägg! min vän Zandra är den bästa på mode. hon vet vad som gäller och hennes blogg är great! (intofashion.blogg.se) . jag kollade in där och hittade ett par snyggsnygga brillor. måste bara visa dom här! 
så snyggga!
ser dock inte ut som solglassögon! men det är det!
 


hittade även dom här supersnygga och söta brillorna!
skulle inte vara helt fel i sommar!


intofashion.blogg.se
hon vet!

en ny sommarklänning till garderoben.

Har sytt lite idag, det blev en sommarklänning! lilablommigt tyg!




hoppas på lite fint väder bara!
puss!


i <3 shoes

eftersom boken jag började läsa inte var så rolig ( dåligt tålamod när det gäller böcker) tog jag mitt rosa blommiga paraply och promenerade upp på stan till stadsbiblioteket. jag älskar bibliotek! tanken var att jag skulle hitta en ny bra bok DS_229104_B.tifatt läsa men jag fasnade i modeböckerna istället. efter en timmas läsningom mode genom tiderna orkade jag inte leta efter en bra bok. jag gick dock förbi dinsko för att kolla om dom hade kvar ett par skor jag kollat på innan! självklart hade dom det, men jag har inga pengar, eller jo det har jag ju, men inte till just dom skorna! uhu, jag har sagt till mig själv att om dom finns kvar efter midsommar så köper jag dom! hoppashoppas. DS_229104_A.tif
Är dom inte snygga!
DS_229112_B.tifDS_229112_A.tif  Hittade dom här också! stilrena och användbara! man får snygga ben i klackar också, det är ju inte helt fel nu på sommaren!

Jag älskar skor! det är inte bra för ekonomin!
här kommer lite andra skor som jag inte skulle tacka nej till!
Pumps Pumps Pumps 
lite färg är ju inte helt fel! ge mig!


nu ska jag kolla klart på project runway och börja sy en blommig klänning hoppas den blir klar ikväll! 
puss.
 

först kom ingenting, sen kom ingenting..

09.35 , vaknade, satte på tv:n, kollade på nyheterna, gick upp och ner för trappen, tog datorn, la mig i soffan med datorn tidningen och en bok! om inte det är en äkta sommarlovs morgon vet jag inte vad! på nyheterna som jag nu bestämt mig för att kolla på sa dom att det skulle vara lågtryck hela veckan! lagon kul tänkte jag, glömde bort det för en stund, hanmade i soffan och hör ett högt och skrämmande buller. jag är inte den som är den , men åska är inte så kul alltid. jaja bara att gilla situationen, jag skulle ju ändå bara ligga i soffan och slappa. saken är den att det gärna får börja regna också, för då har man verkligen en anledning att inte behöva gå utanför dörren!



Boken jag har tänkt att läsa är den 628 långa Allt, som är skriven av Martina Lowden. Hoppas den är så där underbart gripande så man inte kan sluta läsa den. sånt ligger högt på sommartoppen!







Jag har tänkt på det här med nyheter och tidningar, det är ju sånt jag aldrig kollat på eller läst under mina tre år i Falköping. så jag har tänkt, varför inte bli lite mer allmänbildad, varför inte kolla på nyheterna minst en gång om dagen och läsa tidningen varje dag! kalas bra skulle jag säga. sen kan jag tycka att om man vill bli lite extra allmänbildad kan man kolla på Oprah och preject runway på tv också! det är helt okej! och desuttom mycket roligare.

dagens göra: läsa bok
dagens musik: Coldplays nya skiva, mums.
dagens äta: något som inte kallas smalmat!
dagens saknad: Falköping! folket, teemys , ja lite av varje!
dagens hoppas: på en trevlig resa till stockholm nästa vecka! allsång here i come!

Sen har jag fått höra att Anders S fyller 19 år idag! GRATTIS till favorit anders.  SP3b is (was) tha shit.

du är mitt hjärta, min hjälte, min dröm!

jag hade en dröm, den handlade om dig!
du var min hjälte, du gav mig kraft och mod.
min hjälte, med ett stort rött hjärta.
i drömmen var du min, du var min egen hjälte.
ditt stora röda hjärta blev mitt
du gav mig ditt hjärta
du är min hjälte.
jag vet att min dröm är min verklighet
min hjälte är du.
du finns och du är så underbar.
runt min hals kommer nån gång ett rött hjärta hänga
det kommer vara ditt, hjärtat ska vara en symbol
en symbol för oss, enbart för oss älskling!
du är mitt hjärta, min hjälte, min dröm!



 


the tears come streaming down your face....

Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!
 
Igår hade vi lite försenat studentfirande! mycket mat och tårta och mys människor! och det blev så braaa! jag fick min efterlängtade provdocka! maha. vilken glädje. ojoj så jag ska sy nu! det är det jag vill göra hela sommaren, sitta vid min symaskin och sy och designa nya spännnande kläder! oj vilken glädje. sen fick jag annat mycket fint. bland annat smycken. det var ju inte så oväntat, man kan ju inte ta studenten utan att få ett smycke. en stor och fin spargris fick jag också, undrar vad dom vill ha sagt med den?! fick även presentkort på duka, face stockholm och lite pengar! vilket kalas det blev! 

jag har även funderat lite på hur jag ska träna i sommar, och hur jag ska börja mitt nya nyttiga liv! jag tänkte att jag kanske skulle ha godisstop tills julafton, men som sagt. jag vet ju hur jag funkar, när jag och sanna försökte gick det ju i 48 timmar! så jag tänkte om, kanske 1 månad iaf. vi får se. jag kom fram till att jag kan gå och simma, det är skönt och behagligt! då kan jag ju passa på att få bort min räddsla för vatten också , man måste ju börja någonstans. fast jag är ju dock inte rädd för simbasänger utan för sjöar. usch dessa svarta mörka sjöar, man vet ju inte vad som gömmer sig 1 meter ner liksom! gaah otäckt.  som tur är har vi ju inga sjöar nära, så jag kanske kommer undan ganska bra i sommar :)

 sen måste jag ju bara skriva lite om fotbollen! nedrans banan! åh, kunde vi inte ha fått ett poäng iaf, eller en frisk Zlatan! jaja, ryssland nästa. då måste det bli vinst! jag och farfar hade iaf en trevlig stund framför tv:n, fram tills 92 min! så typiskt.  tur att jag fick se lite Kim! blev ju 4 minuter av lite snyggfotboll!





min underbara kalastårta!
lite thinkpink över den! :)
jag ska baka den till våran återträff som blir snart! hoppas jag.

T H I N K  P I N K














......When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste

en tanke om att det kommer bli ett bra år!

Jag tror att om man bestämer sig för att det kommer bli bra så blir det bra! det här kommer bli bra. tänka sig, jag har bestämt mig och det känns så otroligt skönt!




i'm happy!

puss va!

med hjälp av bokstäver förstår jag mitt liv.



















12/6-08




jag måste skriva för att överleva, orden blir min terapi. ni gav mig ord att skriva. jag älsakr er.


Som en saga som tog slut,
en saga med ett lyckligt slut.
För det är ju så det ska vara,
en saga måste ha ett lyckligt slut annars är risken att barnen kommer börja gråta,
och en sån saga vill man inte läsa
inte när man var barn, inte nu.
men tänk om sagan slutar lyckligt fast tårar kommer ändå,
tänk om man känner en vis sorg när sagan är slut, när sista ordet är läst,
då kommer känslor, alla dessa känslor,
kanske är de känslor som måste komma,
kanske inga känslor kommer direkt,
kanske känslorna knackar på en dag och det är då sagan får en annan innebörd.
när sagan är slut och vi slår ihop boken och ställer tillbaka den i bokhyllan kommer en känsla, en känsla av att vilja läsa den igen,
eller ännu bättre, läsa fortsättningen.
alltid kommer jag rekommendera boken,
jag kommer berätta om vilken underbar vänskap som man får läsa om i boken,
jag kommer berätta om alla de tårar som föll i boken,
jag kommer berätta om kärlek,
för det är vad den här boken innehåller, en massa jävla kärlek.
om boken försvinner, försvinner jag.
jag öppnade boken och läste första ordet, på grund av det blev jag till den jag är idag.
jag hittade min favoritbok.
boken har lästs av många, och jag känner samhörighet med dem.
de är min familj och en så stor kärlek jag känner för dem.
boken är en del av mitt liv, en bra del av mitt liv.

Violet Hill

regn regn och åter regn! ingen trevlig dag ute i solen alltså! men det passade ganska bra eftersom jag behövde packa upp alla miljoner väskor från falköping. jag saknar allt nu! men jag överlever och jag är så tacksam att det finns telefon! räddningen stavas telefon!  hoppas alla har överlevt min telefonterror!

jag tror liksom jag har bestämt mig nu! lättnad. pust ut. jag tror det här kommer bli riktigt jävla bra!
maha, nu ska jag ta en promenad i regnet, när man inte måste gå ut tycker jag det är så härligt med regn, det är frihet att promenera i regn!  walking in the rain.

coldplay -  Violet Hill.









nytt liv, kanske, kanske inte!

mycket har hänt, så oerhört mycket. jag har tagit studenten och varit på bal och flyttat tillbaka till örebro!
student 2008.  dagen var underbart rakt igenom! avslutningen var väldigt lyckad och torget kvällen var så obeskrivligt bäst. jag kommer sakna SP3b så mycket, de personer jag har lärt känna i min klass är underbara och har hjälpt mig igenom de här 3 åren. loooooove ya all. sen väntade några dagar av packande och tänkande tills söndagen kom och det var dags för bal. dagen började med att jakob ringde och berättade hur hela smokingen gått sönder när han provat kläderna, gaah med hjärtat i halsen och i försök att komma på vem som skulle sy börjar han skratta och såklart skulle jag ha fattat att det bara var ett skämt. varför är jag så lättlurad!! började med mitt hår, mamma försökte men det slutade med att jag gjorde det själv, sen smink och på med klänningen! min underbara röda klänning! efter det lite foto och åka iväg till slottet! balen på slottet var underbar, alla var så fina och alla klänningar var underbara. kvällen var så otroligt bra, tack alla för ni gjorde kvällen till den bästa och sista i falköping. jag kan inte räkna upp namnen på alla jag kommer sakna med många är det! vissa kommer jag träffa snart men många kommer jag inte träffa på väldigt länge och det suger! somsagt I löve you all.

bilder kommer senare när jag har mer tid!

 jaha då börjar ett liv i Örebro. kändes inte så sorgligt att åka hem, men jag tror inte jag fattar att det är slut. första dagen hemma handlade mest om att packa upp och sen träffa Zandra, så saknad den människan har varit.
igår var en chilldag i väntan på SVERIGE - GREKLAND! taggggat.
jag och zandra åkte hem till martin där några mer sverigefans fanns! nervöst innan matchen började men alla var övertygade om seger. regler under matchen:
- inga dumma frågor om offside och liknande
- inget prat om saker som inte handlade om fotboll
- absolut inget prat om spelarnas utseende. (förutom grekerna då)
jag klarade det galant eftersom inte Källström spelade, då fanns det ingen snygging att kolla på, det var enbart fotboll att kolla på! och vilken match! HEJA SVERIGE!

idag var det skolavslutning för hanna och sen lunch för att fira att sjuan var klar!
nu ska jag gå och ha lite sommarlov, läsa en bok och sy en balklänning bara för jag saknar sanna!

du gör det så svårt för mig, förlåt men jag orkar inte!


1 dag kvaaaaaaaaaaaar!

Igår var en brabra dag. trevligt hos kalletränare och  sedan hem för att sy togaklänning. efter det hade vi klassmiddag. första gången på tre år, bra jobbat sp3b!  men det var iaf mycket smaskigt och massor med mys!
förfest hos haannna sen, i en liten etta trängde vi in klassen!  det blev braao! sen hände något och vi fick bege oss mot plantis där det väntade en massa taggade studenter i lakan! PARTY PEOPLE!
kalaskväll som slutade på badet! mardröms promenad hem, jag och sanni försökte springa oss varma, men det gick inte! iskallt var ordet.
sen var det dags att sova , trodde jag ! men inte då, sanna ville kolla House och med tanke på att det kan vara de sista house vi kollar på tillsammans så var det klart vi gjorde det! vinflaskan fram (med vatten i) och choklad och kvällen blev bäst!

jag kommer sakna min sambo!image60
men vecka 28, då ska jag allt till skogen!
happyhappy!






nu är det dags att gå till skolan för studentlunch och sätta på studentmössorna! yey.

Why do all good things come to an end?

ny dag nya möjligheter

igår kväll gick nog det mesta åt skogen. studentklänningen klipptes sönder och när jag skulle börja sy på en ny så gå symaskinen sönder! gaah. men efter mycket tårar och svett fick jag igång maskinen och kunde sy lite innan jag somnade. tyvärr blev klänningen inte någe fin alls, men jag får försöka fixa lite imorgon!

snart ska think pink åka till Kalletränare, vad vi ska göra där vet jag inte riktigt men det ska bli mucho trevligt.
måste måste måste börja fixa hänga-runt-halsen-grejer idag också!

 
 

min mamma är förövrigt bästbästbäst!

evighet!

allt kan ju inte alltid gå bra! den här kvällen har varit dålig rätt igenom!

- jag har ingen aning om vad jag ska göra nästa år.
- min studentklänning är typ det fulaste jag har sett. fan!
- falköping har ingen tygaffär, så jag hinner inte sy en ny! fan x 2.
- min förkyldning vill inte gå över och jag kan inte sluta gråta ikväll!

visst en klänning är inte hela världen men jag vill inte känna mig ful på självaste studenten! uhuh. och förkylningen går ju över men det är bara jobbigt att inte kunna andras och när man gråter så blir det ju bara värrrre. gris.

skitkväll skulle jag nog klassa den här kvällen som! och om tre dagar tar jag studenten. jag borde vara den lyckligaste på jorden, men just nu vill jag sätta ett o framför! ikväll är jag olycklig! tragiskt men tyvärr sant.

något som är ännu värre och gör mig så ledsen är att min bästa bästa Elin åker till Norge och jobbar på söndag. och lämpligt kommer jag hem på måndag. kommer inte få träffa henne på evigheter. fan x 3.

image55

imorgon är det toga och jag är nog så opepp som det går att vara
                 men imorgon är det andra bullar, jag har verkligen inte tid att känna så här!
   happyface på mig, fast inte ikväll! det är omöjligt.

jag kommer sakna ihjäl mig! 



                                 

i don't feel like a sell out.

Måndag igen och ingen skola! lööve it. vaknade sent och gick ner till stan för att fixa lite hemligheter. sen upp till skolan för att kolla till mina betyg som det har varit lite problem med, men nu är allt under kontroll! passade även på att skriva ut alla arbeten jag skrivit! tänkte att syster hanna kanske kan ha användning för dom en vacker dag. för att få lite inspiration!
image42
Igår var det ållecamp, lite tältning utanför skolan! vi hade inget tält, eller lovisa hade ju ett men det hade hon lagt i sitt skåp i skolan för att slippa släpa på det, men det lilla problemet var väl att skolan som vanligt har låst på söndagar. smart tänkt där! (tanken var god iaf). 

kvällen var trevlig, mycket mys folk!
         



nu ska jag gå och baka en kaka med sannis och emma till volleybollfikat ikväll! mums. pulver+vatten= godaste kakan ever. ! sen ska jag fortsätta packningen! packade ner mina 47 par skor igår. pust. jag vet någon som inte kommer bli så glad när jag kommer hem med dem. Jag har liksom det senaste året "glömt" sagt till mamma när jag köpt nya skor.

so long.

is this the life you wanna live?

om jag såg ut som en kräfta igår, då ser jag antaglien ut som en kräfta som varit på solsemester. jag är rödrödröd idag, och det gör ont i mitt ansikte. eftersom det är världsfint väder ute och jag inte kan sola gick jag till ö&b för att köpa flyttkartonger. jag fick med mig ida och ellinor. det tog osimage41s ca 2 timmar att gå dit köpa kartonger och sedan gå hem! pust!

det är så otroligt skön känsla att veta att det är söndag men ingen skola imorgon, inget som behöver pluggas på och ingen ångest inför ännu en jobbig skolvecka! det är underbart. det ända problemet är vad man ska ge alla i studentpresent, och vad man ska önska sig själv! hm. svårt! jag måste komma på något smart och något personligt. vad nu det skulle kunna vara! - ett annat problem är att packa. jag tycker iof det är ganska kul, men det är så mycket grejer, vet inte hur allt ska få plats bara! idag tänkte jag ta skor och småsaker som inte används. ska bli spännande att se hur många skor jag har samlat på mig! det är nog ett par stycken. 
saken är den att jag nog ska gå och packa nu, kan ju inte ligga ute med resten av gänget. 

ikväll är det ållecamp, party eller inte?  


you ask me about the future and what I think it'll bring
I freeze up and can't think of a single thing

RSS 2.0